LUOTETTAVAA

& ASIANTUNTEVAA

PORSCHE-OSAAMISTA

Tarjoamme Porsche ajoneuvojen avainten koodauksen palvelunamme

RAKKAUDESTA LAATUUN

Autohuolto Lindqvist aloitti toimintansa Mäntsälässä vuonna 2009. Kiinnostus automerkkiin syttyi kuitenkin jo vuonna 1984, jolloin yrityksen perustaja Peter Lindqvist aloitti silloisen Porschen maahantuojan, Sports Car Centerin palveluksessa. Rekisteröityjä Porscheja oli tuolloin Suomessa 84.

Vuonna 2017 Suomessa on rekisteröitynä jo reilut kolme tuhatta Porschea ja kasvu näkyy myös meillä. Olemme nykyisin kaikille Porschen vuosimalleille huolto- ja varaosapalveluja tarjoava, monipuolinen ja hyvin hoidettu perheyritys, jonka palveluksessa työskentelee seitsemän osaavaa ammattilaista. Huoltohallimme asiakkaina on käynyt jo yli 1480 Porschea ja ylpeinä voimme todeta, että Suomen Porschet ovat loistavassa ajokunnossa.

Asiakkaistamme 98% voi suositella meitä

Asiakastyytyväisyys 4.2/5 palautekyselyssä

Yli 2000 tyytyväistä asiakasta

Asiakastyytyväisyys 4.6/5 Googlessa

Porsche huollot laadukkaasti ja ammattitaidolla

YLI 30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Huollamme suurella sydämellä ja tinkimättömällä ammattitaidolla kaikki Porsche-mallit uusista autoista vuosikertaherkkuihin. Luoksemme Lahdentien varteen Mäntsälään on helppo tulla mistä päin tahansa. Hoidamme ammattitaidolla kaikki määräaikaishuollot ja korjaukset sekä muut autotarpeesi kuten renkaat ja vanteet, rekisteröinnit ja vuosikatsastukset.

Kaikki huollot ja korjaukset teemme valmistajan ohjeiden mukaisesti. Kauttamme saat myös ammattitaitoiset kolarikorjaukset sekä korkeatasoiset maalaukset. Lisäksi toimitamme alkuperäiset Porsche -varaosat kilpailukykyisin hinnoin. Päämiehiemme kautta varmistamme järkevän eurooppalaisen hintatason ilman turhia välikäsiä.

Ei teknologia luo historiaa, vaan ihmiset, jotka kehittävät sen.

— Ferdinand Porsche
Porsche logo