PORSCHE-HUOLTOJA

YLI 30 VUODEN

KOKEMUKSELLA

Porsche huollot laadukkaasti ja ammattitaidolla

SUURELLA SYDÄMELLÄ JA
TINKIMÄTTÖMÄLLÄ
AMMATTITAIDOLLA

Tervetuloa Porsche-huoltoomme! Ammattitaitomme takaavat huippulaatuisen palvelun. Suoritamme määräaikaishuollot, korjaukset, rengastyöt, rekisteröinnit sekä vuosikatsastukset. Teemme työmme valmistajan ohjeiden mukaisesti, Porsche-huoltojärjestelmiä ja diagnostiikkatyökaluja hyödyntäen.

Tarjoamme huollon ajaksi ilmaisen sijaisauton

SIJAISAUTOPALVELU

Palvelumme kattaa sinulle ainutlaatuisena etuna ilmaisen sijaisautopalvelun. Huollon tai korjauksen aikana saat käyttöösi pienen sijaisauton, joka mahdollistaa sinulle liikkumisen ja vaivattoman arjen huoltojen ajaksi. Tarjoamme sinulle huolettomuutta ja joustavuutta palvelun kautta, jotta voit keskittyä täysin omiin menoihisi, kun huollamme autoasi ammattitaitoisten asiantuntijoiden toimesta.

Kuljetamme sinut juna-asemalle autosi huollon ajaksi

JUNA-ASEMA KULJETUS

Tarjoamme myös ilmaisen huollon lisäpalvelun: Juna-asemalle vienti ja nouto. Voit tuoda autosi meille huoltoon, niin viemme ja noudamme sinut Mäntsälän juna-asemalta. Junalla pääsee tunnin välein esim. Helsingin keskustaan n. 40 minuutissa ja Lahteen alle puolessa tunnissa. Tämäkin palvelu tarjoaa sinulle helppoutta ja joustavuutta autosi huollon ajaksi, jotta voit hoitaa arkesi helpommin autosi ollessa meillä asiantuntevassa huollossa.

Tarjoamme Porschelle noutopalvelun huoltoon

AJONEUVON NOUTOPALVELU

Tarjoamme luotettavan ajoneuvon noutopalvelun, joka tekee elämästäsi helpompaa. Huolehdimme ajoneuvosi noudosta ja palautuksesta huoltoa varten ammattitaitoisten kuljettajiemme toimesta. Säästä aikaa ja vaivaa – anna meidän huolehtia ajoneuvostasi. Kysy tarjous noutopalvelustamme!

Huollamme Porsche hybrid autot rautaisella ammattitaidolla

HYBRID AUTOJEN HUOLLOT

Tarjoamme ensiluokkaista huoltopalvelua hybridiautoillesi. Koulutetut teknikkomme ymmärtävät hybriditeknologian erityistarpeet ja takaavat autosi suorituskyvyn ja tehokkuuden huippuluokan tasolla. Kokeneella asiantuntemuksellamme optimoimme sähkö- ja polttomoottorin komponentit saumattomaan yhteistyöhön. Suoritamme säännölliset tarkastukset, öljynvaihdot, jarruhuollot ja tarvittavat toimenpiteet hybridiautosi optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.

Huollamme ja kalibroimme Porschen kamera ja kaistavahdit ml. Night Vision

KAMERAT JA KAISTAVAHTIJÄRJESTELMÄT

Hoidamme ammattitaidolla kameroiden ja kaistavahtijärjestelmien kalibroinnit (ml. Night Vision), jotta niiden toiminta on luotettavaa kaikissa olosuhteissa. Edistyksellinen teknologia varmistaa erinomaisen näkyvyyden ja tarkkuuden liikenteessä, mikä parantaa ajoturvallisuutta. Huolletun järjestelmän ansiosta voit nauttia teknologiasta ja kokea turvallisuuden tunteen ajon aikana.

Huollamme Porsche ilmastoinnin asiantuntevasti ja laadukkaasti

ILMASTOINNIN HUOLTO

Ilmastoinnin huollolla autosi ilmastointijärjestelmä toimii optimaalisesti kaikkina vuodenaikoina. Huollolla voimme taata miellyttävän ja raikkaan ilman matkustamossa, samalla takaamme turvallisen ja mukavan ajokokemuksen. Käytämme nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä, jotta voimme havaita ja korjata mahdolliset viat ja varmistaa järjestelmäsi optimaalisen suorituskyvyn.

Suoritamme Porschen nelipyöräsuuntauksen laserjärjestelmällä

NELIPYÖRÄSUUNTAUS

Laserpohjainen pyörien suuntausjärjestelmämme varmistaa erinomaisen tarkkuuden ja suuntauksen jälkeisen ajomukavuuden, oli kyseessä sitten päivittäinen kaupunkiajo tai urheilullinen rata-ajo. Suuntauksen avulla optimoidaan autosi suorituskykyä, vähennetään renkaiden epätasaista kulumista ja parannetaan polttoainetehokkuutta. Laitteemme tarkkuus takaa, että pyörät asennetaan täsmällisesti oikeaan asentoon, mikä parantaa ohjattavuutta ja ajoturvallisuutta.

Tarjoamme Porsche ajoneuvojen avainten koodauksen palvelunamme

AVAINTEN KOODAUS

Huoltomme toteuttaa ammattitaitoisen ja luotettavan avainten koodauksen palvelun, joka takaa täydellisen yhteensopivuuden ja turvallisuuden autosi kanssa. Olipa kyseessä uusi avain tai vaihtoehtoinen vara-avain, voit luottaa siihen, että avaimet on ohjelmoitu tarkasti ja huolellisesti. Voit luotaa siihen, että avaimet toimivat saumattomasti ja turvallisesti, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – ajamisen iloon Porsche-ajoneuvollasi.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme hoitavat moottorien korjaukset ja entisöinnit

MOOTTORIKORJAUKSET JA ENTISÖINNIT

Tarjoamme erikoistunutta Porsche-moottorikorjausta ja entisöintipalveluita. Ammattitaitoinen tiimimme takaa korkealaatuisen työn, oli kyseessä säännöllinen huolto, vianmääritys tai moottorin täydellinen uudelleenrakentaminen. Käytämme vain parhaita varaosia ja uusinta tekniikkaa varmistaaksemme, että Porsche-autosi palautetaan entistä tehokkaampana ja luotettavampana. Anna meidän huolehtia moottoristasi ja koe ylpeyttä ajamisesta tällä upealla Porsche-klassikolla.

Hoidamme luotettavasti ja ammattitaitoisesti Porsche vahinkokorjaukset

VAHINKOKORJAUKSET

Sattuiko vahinko? Luota meihin. Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa autosi korjaukset luotettavasti ja tehokkaasti. Olipa kyseessä pieni naarmu tai suurempi vahinko, meillä on tarvittava osaaminen ja varusteet saadaksemme autosi takaisin loistokuntoon. Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme tarjoamaan sinulle nopean palvelun ilman kompromisseja laadusta. Jätä vahinkokorjaukset ammattilaisillemme ja anna autosi loistaa jälleen entisellä kauneudellaan.

Hoidamme ammattitaitoiset Porsche rengas ja vannepalvelut

VANNE- JA RENGASPALVELUT

Tarjoamme laadukkaita ja kattavia rengas- ja vannepalveluita täydellisen ajokokemuksen takaamiseksi. Ammattitaitoiset teknikkomme hoitavat renkaidesi ja vanteidesi vaihdot, tasapainotuksen ja asennukset tinkimättömällä tarkkuudella. Laajasta valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi sopivat renkaat ja vanteet. Palvelumme varmistavat tinkimättömän laadun ja suorituskyvyn autollesi.

Rengashotellimme tarjoaa laadukkaan vaivattoman tavan säilyttää Porschesi renkaat ja vanteet,

RENGASHOTELLI

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukasta ja ammattitaitoista renkaiden säilytyspalvelua Porsche-autojen omistajille.

Rengashotellimme tarjoaa turvallisen ja huolellisen säilytysratkaisun arvokkaille Porsche-renkaillesi ympäri vuoden.

Säästä omaa tilaasi ja tuo omat autosi renkaat meille asiantuntevaan ja turvalliseen kausisäilytykseen.

Porsche logo

HALUATKO ETTÄ SOITAMME SINULLE?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Porsche … vastaavaa ei ole.

— Ferdinand Porsche
Porsche logo