UUSI

TOIMIPISTE

ESPOOSEEN!

UUSI TOIMIPISTE ESPOOSEEN!

Voimme nyt Iloksemme voimme ilmoittaa, että laajennamme toimintaamme ja avaamme syyskuussa uuden toimipisteen Espooseen, osoitteeseen Koskelontie 19!

Tämä uusi toimipiste palvelee ennen kaikkea pääkaupunkiseudun asiakkaitamme entistäkin paremmin ja tuo lisää kokonaisuutena kapasiteettia Porsche-huoltoomme. Uuden toimipisteen avulla voimme tarjota entistä kattavampia ja monipuolisempia palveluita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin.

AJANVARAUS ESPOOSEEN AVAUTUU 4.9.2024

Voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse numeroon: 010 391 5842

Tai lähettää sähköpostia osoitteeseen: espoo.huolto@autohuoltolindqvist.fi

Espoossa löydät meidät syyskuusta alkaen osoitteesta: Koskelontie 19, 02920 Espoo

Olemme avoinna arkisin klo 8:00 – 16:30.

Varaathan huoltoaikasi ajoissa ensimmäisten joukossa!

LISÄÄ HUOLTOAIKOJA!

Jatkossa voimme tarjota entistä joustavampia huoltoaikoja ympäri vuoden kahdesta toimipisteestä käsin. Tämä tarkoittaa, että asiakkaillamme on enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuus löytää sopiva huoltoaika entistä helpommin.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuista palvelua ja teemme kaikkemme, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman miellyttävä. Tervetuloa tutustumaan uuteen toimipisteeseemme ja hyödyntämään sen tarjoamia etuja!

UUSI RIIPPUMATON PORSCHE-HUOLTO PÄÄKAUPUNKISEUDULLE!
Uusi Espoon toimipisteemme tuo pääkaupunkiseudun alueen asiakkaille entistä paremmin palvelevan riippumattoman Porsche-huollon. Erityisesti Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueilla asuvat asiakkaamme voivat nyt hyödyntää tämän uuden toimipisteen tarjoamia huoltopalveluita, jotka on suunniteltu vastaamaan juuri heidän tarpeitaan. Riippumattomana huoltopisteenä pystymme tarjoamaan joustavia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka täydentävät Porsche-merkin korkeita standardeja. Huolehdimme autoistanne tarkasti ja ammattitaidolla – tervetuloa kokemaan ensiluokkaista palvelua!

Porsche … vastaavaa ei ole.

— Ferdinand Porsche